تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
دانلود تحقیق چاي و پودر فوری چاي سبز


چاي مانند قهوه و کاکائو در ردیف رایج ترین و مهمترین نوشابه هاي مطبوع مورد مصرف در بیشتر کشورهاي جهان از جمله ایران می باشد. نظر به اینکه ایران با دارا بودن حدود یک درصد از جمعیت جهان 4 تا 5/4درصد از مصرف کل چاي جهان را به خود اختصاص داده است آن را می توان از کالاهاي مهم و عمده مورد نیاز عامه مردم دانست که در نتیجه در مخارج کل گروه هاي اقشار کم درآمد جامعه هزینه قابل توجهی را به خود اختصاص داده است.چاي دارای اهمیت غذایی و دارویی بسیاری است ولی مهمترین اثر آن تاثیر بر روی سیستم اعصاب و در نتیجه رفع خستگی و ایجاد آرامش در انسان است.چاي دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین،هیدرات هاي کربن و انواع مختلفی از ویتامین ها و سایر ترکیبات شیمیایی از قبیل کافئین،پلی فنل هاي اکسید شده و.......می باشد.علاوه بر این چاي دارای ارزش انرژی زائی بالایی بوده

ادامه مطلب  
دانلود پروژه چاي


چاي واژه ای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار می رود و تقریبا با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده است.نام این گیاه در گویش چینی جنوبی«چاي» و در گویش چینی شمالی به صورت«تی» تلفظ می شد و هر دو تلفظ از یک واژه یگانه در چین قدیم هستند.بر اساس یک داستان قدیمی حدود پنج هزار سال قبل،تعدادی برگ چاي بر اثر وزش باد به درون یک فنجان آب داغ که در دست «شن نونگ» امپراطور چین بود،افتاد و حاکم، نتیجه ی این حادثه را به عنوان یک تحول بزرگ برای آب ساده و بی طعم اعلام کرد.در پی آن مصرف چاي همه گیر شد.پیشینه مصرف چاي در ایران به سده هفدهم میلادی می رسد.جهانگردان از چايخانه هايی گفته اند که بزرگان و توانگران در آنجا جمع شده و چاي می نوشیدند.در پژوهش هاي جدید مشخص شده است که چاي،ممکن است در کاهش خطر برخی از بیماری هاي مزمن عمده مانند

ادامه مطلب  
پاورپوینت چاي سبز و ترکیبات و خواص انتی اکسیدانی


       نوع فایل power point قابل ویرایش 89 اسلاید قسمتی از اسلایدهاچاي چاي نام یک گیاه است. چاي واژه‌ای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار می‌رود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده است. نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چاي و در گویش چینی شمالی به صورت تِی تلفظ می‌شد و هردو تلفظی از یک واژه یگانه در چینی قدیم هستند. اروپائیان نام این گیاه را از چینیان شمالی و مردم خاور میانه و شمال افریقا نام آن را از چینیان جنوبی آموختند. افسانه چاي یکی از سالکان در کوه چاي مشغول مراقبه بوده. ولی دائم چشمهايش بسته میشده.برای اینکه بتواند چشمهايش را باز نگه دارد پلک هايش را میبرد و به درون کوهستان پرتاب میکند. از آن پلک گیاهی بنام چاي میروید. که هدیه ایست از طرف خدا

ادامه مطلب  
دانلود پروژه درباره چاي


چاي آشامیدنی از برگهاي جوان و جوانه هاي نشكفتة بوتة چاي ساخته می شود. نام لاتینی آن را شخصی به نام او.كونتس(O.kuntez) ، كاملیا سی نن سیس (Camellia sinensis) گذاشته است. این نوعی است كه جورهاي (Variety) جداگانة فراوان دارد .از زمان باستان دم كردة برگهاي خشك شدة بوتة چاي به مثابه یك نوشابه استفاده می شده است. طبق مدارك كتبی موجود ، چاي نخستین بار در چین كشت و تهیه شده است ، لیكن احتمال دارد كه مردم قبیله هاي مختلف استانهاي شان، برمه، چین و سیام به پیروی از غریزه ای كه حتّی انسانهاي اولیه را به استفاده از گیاهان آلكالوئید دار وادار می كرد ، نیز همزمان با چینیها چاي را به شكلهاي گوناگون مصرف نموده باشند .برای عمل آوردن برگ چاي راههاي مختلفی وجود دارد امّا بیشتر تهیة آن به طریق چاي سبز و چاي سیاه است كه اولی به چاي تخمیر نشده و دومی به چاي تخمیر شده

ادامه مطلب  
پاورپوینت صنایع غذایی با موضوع چاي


       نوع فایل: power pointقابل ویرایش 87  اسلاید قسمتی از اسلایدها:پیشگفتار : برخی معتقدند سابقه ی مصرف چاي به حدود 4000 سال قبل باز می گردد. از سرزمین چین و مردمان آن هم بعنوان اولین جایگاه چاي نام برده می شود. در آن زمان علاوه بر چین در كشورهايی مثل ژاپن، كره، تایلند، ویتنام و هند مردم از چاي استفاده می كردند. مصرف چاي به دو دلیل بود؛ یكی بعنوان یك نوشیدنی و دیگری برای مصارف دارو و درمانی. مهمترین استفاده هاي درمانی چاي شامل كنترل خونریزی، درمان و بهبود زخم ها، تنظیم دمای بدن، تنظیم قند خون و بهبود هضم غذا بود. كتابی به نام Kissa Yojoki  ( كتاب چاي) در سال 1191 نوشته شده كه در آن توضیح داده شده كه مصرف چاي سبز چگونه می تواند اثرات مفیدی بر روی پنج عضو مهم بدن ازجمله قلب داشته باش

ادامه مطلب  
دانلود پروژه چاي و پودر فوری چاي سبز


چاي مانند قهوه و کاکائو در ردیف رایج ترین و مهمترین نوشابه هاي مطبوع مورد مصرف در بیشتر کشورهاي جهان از جمله ایران می باشد. نظر به اینکه ایران با دارا بودن حدود یک درصد از جمعیت جهان 4 تا 5/4درصد از مصرف کل چاي جهان را به خود اختصاص داده است آن را می توان از کالاهاي مهم و عمده مورد نیاز عامه مردم دانست که در نتیجه در مخارج کل گروه هاي اقشار کم درآمد جامعه هزینه قابل توجهی را به خود اختصاص داده است.چاي دارای اهمیت غذایی و دارویی بسیاری است ولی مهمترین اثر آن تاثیر بر روی سیستم اعصاب و در نتیجه رفع خستگی و ایجاد آرامش در انسان است.چاي دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین،هیدرات هاي کربن و انواع مختلفی از ویتامین ها و سایر ترکیبات شیمیایی از قبیل کافئین،پلی فنل هاي اکسید شده و.......می باشد.علاوه بر این چاي دارای ارزش انرژی زائی بالایی بوده

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق چاي سبز و ترکیبات و خواص انتی اکسیدانی


پیشگفتار : برخی معتقدند سابقه ی مصرف چاي به حدود 4000 سال قبل باز می گردد. از سرزمین چین و مردمان آن هم بعنوان اولین جایگاه چاي نام برده می شود. در آن زمان علاوه بر چین در كشورهايی مثل ژاپن، كره، تایلند، ویتنام و هند مردم از چاي استفاده می كردند. مصرف چاي به دو دلیل بود؛ یكی بعنوان یك نوشیدنی و دیگری برای مصارف دارو و درمانی.مهمترین استفاده هاي درمانی چاي شامل كنترل خونریزی، درمان و بهبود زخم ها، تنظیم دمای بدن، تنظیم قند خون و بهبود هضم غذا بود.كتابی به نام Kissa Yojoki  ( كتاب چاي) در سال 1191 نوشته شده كه در آن توضیح داده شده كه مصرف چاي سبز چگونه می تواند اثرات مفیدی بر روی پنج عضو مهم بدن ازجمله قلب داشته باشد.  نوشیدنی‌ها- چاي نخستین بار در سال 1276 شمسی در ایران کشت شد و هم اکنون به عنوان نوشیدنی

ادامه مطلب  
نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل


  نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیلنقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیلنقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اردبیل نقشه هاي GIS نقاط بیمارستانها و مراکز درم

ادامه مطلب  
پاورپوینت سرگذشت چايی


       نوع فایل: power pointقابل ویرایش 80  اسلاید قسمتی از اسلایدها:پیشگفتار : برخی معتقدند سابقه ی مصرف چاي به حدود 4000 سال قبل باز می گردد. از سرزمین چین و مردمان آن هم بعنوان اولین جایگاه چاي نام برده می شود. در آن زمان علاوه بر چین در كشورهايی مثل ژاپن، كره، تایلند، ویتنام و هند مردم از چاي استفاده می كردند. مصرف چاي به دو دلیل بود؛ یكی بعنوان یك نوشیدنی و دیگری برای مصارف دارو و درمانی. مهمترین استفاده هاي درمانی چاي شامل كنترل خونریزی، درمان و بهبود زخم ها، تنظیم دمای بدن، تنظیم قند خون و بهبود هضم غذا بود. كتابی به نام Kissa Yojoki  ( كتاب چاي) در سال 1191 نوشته شده كه در آن توضیح داده شده كه مصرف چاي سبز چگونه می تواند اثرات مفیدی بر روی پنج عضو مهم بدن ازجمله قلب داشته باشد.  نوشی

ادامه مطلب  
دانلود مقاله ارتباط مصرف چاي و سرطان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینتتعداد صفحات: 5 ارتباط مصرف چاي و سرطانچايگیاه چاي Camellia Sinesis یک بوتۀ همیشه سبز از خانوادۀ theaceae و بومی جنوب قارۀ آسیاست، اما به طور معمول در بیش از 30 کشور جهان کشت می شود.انواع چاي:چاي سیاه 78%چاي oolong 2%چاي سبز 20%فرآیندهاي تولیدفرآیندهاي تولیدبرگ هاي تازه را به سرعت بخار می دهند (آنزیم ها غیر فعال می شوند و از تخمیر جلوگیری می شود) سپس برگ ها را خشک می کنند = چاي سبزچاي سیاه و oolong :برگ ها را تا رسیدن به محتوی رطوبتی حدود 55 درصد پژمرده می کنند (غلظت پلی فنل ها افزایش می یابد)برگ هاي پژمرده را فشرده می کنندپلی فنل ها تخمیر می شوند برگ ها را حرارت می دهند(اکسیداسیون محدود می شود)محصول چاي سیاه محصول چاي oolongترکیبات پلی فنلی چاي سبزFlavanols اپی ک

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi